POLKADOT (DOT) TRADE SIGNAAL || Bekijken op 1 Juli || Polkadot Prijsverwachting 🤑 || Crypto Trading!

Corné Marchand

POLKADOT (DOT) TRADE SIGNAAL || Bekijken op 1 Juli || Polkadot Prijsverwachting 🤑 || Crypto Trading!

In deze video geef ik je een set-up voor een trade op Polkadot (DOT). Gratis training 13 juli: r Ik waardeer een like & subscribe enorm! Gratis crypto & nft trainingen/gidsen: s ByBit #1 exchange ($4055 trade tegoed + airdrops): t ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Connect met mij & the Wolfpack! Join de gratis WolfPack Discord: Voeg me toe op Instagram: Voeg me toe op Twitter: ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden. ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies. #polkadot #dot #trade

10 thoughts on “POLKADOT (DOT) TRADE SIGNAAL || Bekijken op 1 Juli || Polkadot Prijsverwachting 🤑 || Crypto Trading!”

 1. DOT begon uit te breken toen ik de video aan het editten was lol, maar je kan altijd zoeken voor een entry gebaseerd op de 4H.

  Gratis training 13 juli: https://www.cornemarchand.nl/webinar

  Ik waardeer een like & subscribe enorm!

  Gratis crypto & nft trainingen/gidsen: https://www.cornemarchand.nl/gratis

  ByBit #1 exchange ($4055 trade tegoed + airdrops): https://www.cornemarchand.nl/bybit

 2. Dank je wel weer voor je video, ik leer er veel uit net als uit jou cursus. Geniet van de zon en de zee!

 3. Hi Corné, bedankt voor deze informatieve video, ondanks dat ik de cursus heb gevolgd, toch steeds weer leermomentjes, top👍🙏

 4. echt top man deze videos, analyses maakt t zo goed mogelijk kijk op de chart te verbeteren!!

 5. Mocht je een keer tijd hebben wellicht is Luffy token dan eens interessant om naar te kijken.. 🙂

 6. Ik was vandeweek begonnen met traden met €100 na het zien & lezen van jou gratis lessen. Heb een kleine winst van €10 euro gemaakt, ga me hier in verdiepen en wie weet pak ik binnenkort je cursus ook mee.
  Thanks topper voor al je uitleg, heb al erg veel winst gepakt de laatste jaren mede dankzij jou, in de nieuwe bullmarkt hoop ik echt grote winsten te pakken. Geniet van je weekend!!

 7. Heel fijn en leerzaam deze video. Ook de info en tips erbij, zoals US30 en de patterns die zich bij BTC gevormd hebben

 8. Fijne confirmatie voor mij als beginner dat ik de juiste denkwijze heb over polkadot! Misschien interessant voor iedereen waaronder ikzelf is een uitleg video over belangrijke indicatoren?
  Ik ben zeer benieuwd naar je aankomende webinar en zit zelf heel erg te twijfelen om je cryptonite cursus te gaan volgen want als beginner zie ik soms door de bomen het bos niet meer dankzij zoveel youtube video's van verschillende mensen.

Leave a Comment